mandag, april 01, 2013

Månadsbilde

Solen skinner på bildet fra 1.a april og kanten nærmest i bilde har blitt rettere og det ligger ikke snø på hellene. Ellers kan jeg ikke se den helt store forskjellen den siste måned. Det har i hvert fall ikke kommet så mye nysnø hvilket det mye mulig kunnet gjort.. Plommetre ser ut å ha snø like høyt opp på stammen men i hjørnet mot bambuen ser man at det synket litt sammen. Så det går langsom men sikkert mot vår.

Været sist måned hentet fra Yr.no

7 kommentarer:

Refleksjon på livsvegen sa...

Herleg at ein kan sjå litt endring i allefall. Og 1.mai har det nok skjedd store endringar ;-)

Flott April til deg!

Nora sa...

Ikke mye forskjell på de bildene nei, men forhåpentligvis blir det STOR forskjell når vi skriver mai måned!
Håper vi snart kan få litt varmere netter så snösmeltingen kan sette fart på ordentlig!
Ha en fortsatt fin uke!
Klem!

Marit Sønstebø sa...

Nei, det er ikke store forskjellen fra sist. Det er veldig lite nedbør som kom i mars, og sånn var det i fjor også. Håper ikke vi får en like våt sommer igjen...
I dag var det hele 7 pluss her, og det smeltet foran huset. På baksiden mot nord er det nesten ikke smeltet noe. Vi må holde ut, og håpe at det blir plussgrader om natta snart.
Ha en fin kveld.

Margrethe sa...

Helt utrolig hvor is og snø holder stand i år, men jeg ser at jeg ikke skal klage. Hos deg er det nok mange ganger så mye som skal vekk. Håper du får mildvær framover.

Bettina Bäck sa...

Stön, ja, vad säger man? Snön börjar i alla fall att smälta lite här, den är uppluckrad. Ha en fin vecka!

Mariann sa...

Det går i allefall rette veien nå, selv om det ikke er så lett å se den store endringen. Får håpe det snart blir mildere om nettene.
Ha en fin ny uke!

Margot sa...

Skönt att det går åt rätt håll men det går alldeles för långsamt! Nu längtar jag efter att få ta itu med trädgårdsarbetet men får snällt vänta ett bra tag än då hela trädgården är täckt av snö här också!
Ha det gott!
Kram