lørdag 12. januar 2013

Hva er dette??

Noen dager før jul fikk jeg en kveld en blomsterbukett levert på døren. Denne har stått på samme plass i flere uker nå, jeg hadde nok helt glemt den. Til i kveld da, då endelig det siste av julen ble ryddet vekk. Da følt øyene på denne vasen som burde tømmes og vaskes. Men hva ser jeg, noe rart som stikker opp..

De hvite rosene som var har for lengst gjitt opp men det som så ut som en slags takløk i dekorasjonen har begynnt vokse. Selve ‘takløken’ har blitt hvit men stenglene er grønne, eller så grønne som det lar seg gjøre å bli uten lys.

Så nå lurer jeg så smått på hva dette er, er det noe som skal spares? Hva blir det av dette? Nere i vasen begynner den sette røtter. Jeg er nesten fristet til å plante disse to over i en potte og sette den ut i boden. Men lurer virkelig på hvordan den kommer bli seendes ut.

9 kommentarer:

Lunalei ;-) sa...

He he - så spennende! Jeg hadde nok kastet det, for jeg har ingen bod/kjeller å sette den i. Men om du har, så hadde det jo vært artig å se om det ble noe av det!
Ha en fin søndag!
Lunalu

Marit sa...

Det aner jeg ikke, men det var kjempespennende at du har fått røtter på den! Plant den og se hva det blir ut av den :-)

Suss o Kai sa...

Vilken livskraft vissa växter/blommor har Kram Suss

Lin sa...

Det er mulig jeg er helt på jordet, men kan det være en form for prydkål som har gått i stokk? Vet ikke om du skjønner hva jeg mener :)

Spennende synes jeg!

Nora sa...

Testa att plantera den vet jag, det kan ju bli något fint?
Kram!

Bille sa...

Oi! Jeg vet heller ikke hva det kan være, ville sikkert sett litt annerledes ut i bedre lys. Men synes tipset om Prydkål var bra! En Sedum sort, eventuelt.

Uansett hva det er, er jeg nokså sikker på at du allerede har plantet den i jord og satt den i boden :D Håper på rapport når den vokser seg til! Nyt søndagen!

krepsemor sa...

Jeg ville plantet den, for å se hva det blir av den! Du kan jo slenge den senere om det ikke er noe å ta vare på!
Morsomt når det kommer røtter :)

Bettina Bäck sa...

Ja, jag hade också planterat, av ren nyfikenhet!

Törnrosa sa...

Spännande! Hoppas den håller sig till dess att våren ger nytt liv.
Hej från Törnrosa