tirsdag 1. januar 2013

Farger, jeg trenger farger!

Når jeg sitter og ser gjennom alle årskavalkader som bjudes på blogger rundt om i det siste merker jeg at jeg savner farger. Jeg savner dem så jeg nesten blir syk. Kulde og vinter må så være, jeg lengter på langt nær ikke så mye etter sommer og varme som just farger. Utenfor døren er alt ju sort-hvitt om dagen. Jeg er da ikke helt alene om dette?

Så et sjappt dykk i en mappe fra juli ga meg dette, dette og mye, mye mer.. Man skulle kunne holde på i all uendlighet. 5 min kavalkade og fargefrosseri, nå føles deg ikke så grått lenger.

25 kommentarer:

Villrose sa...

Du er ikke alene! Her var det fargerikt :-)

Nora sa...

Nei, du er så absolutt ikke alene om å lengte etter farger nå! Jeg kom akkurat inn fra en tur med hunden i det grå väret og det var deilig å se alle fine bilder i innlegget ditt! Takk for det!
Klem!

Reginas Cottage sa...

dear mia,
happy new year!!!!!!
wonderful photos,love the roses!
have a nice time ny friend!
love and hugs regina

Suss o Kai sa...

Ja tänk vad mycket färg gör för att göra tillvaron så mycket bättre :) god fortsättning och kram Suss

Gunilla sa...

Vilka otroliga färger.
Nu längtar jag oooootroligt mycket:o)

Önskar dig en riktigt fin start på det nya året.


Ha det gott

Torill sa...

Heisan. Jo farger gjer godt , på blomer blir det ekstra godt !! Flotte bilder. Synest snø ute er flott som du skriv i innlegget nedanfor, her er snøen borte igjen og då blir det ganske mørkt og grått... men i morgon skal eg ut å sjå på julerosene. Ha det godt !!

Lunalei ;-) sa...

Nydelige blomster, med sprakende farger som gir varme i en kald vinter. :-)
Riktig godt nyttår!

Anonym sa...

Ja! Visst saknar man färger! Galet fina bilder. :)
God fortsättning på det nya året!
Kram!

Helena sa...

Vad fina färgglada bilder.God fortsättning på det nya trädgårdsåret!
KRAM från mig!

Vivishagerom sa...

Hei Mia!
Du er ikke alene om å ønske farger. Jeg gleder meg til å kjøpe de første Primula. Da er det snart vår og den herlige tiden igjen.

Ønsker deg et riktig godt nytt år! Klem Vivi

November- symra sa...

Rart med det, man glemmer nesten hva sommeren kan vise fram av farger! Herlig vitamininnsprøytning !! Godt nytt hageår til deg!!

krepsemor sa...

Nei, du er ikke alene om å savne farger! Når julen er ryddet bort blir det mørkt og trist, men da pleier jeg å kjøpe inn noen fargerike primulaer! Det hjelper bestandig, og snart blir dagene lengre og lysere! Nydelige bilder du har lagt inn, bilder man bare MÅ bli i bedre humør av!

Tittis Trädgård sa...

Jag känner mig sjuk av längtan när jag ser dina sommarbilder. Visst längtar man efter färger istället för det här trista snöslasket! /Kram Titti

Marit sa...

Ja, en blir litt blodfattig nå på vinteren, så farger er noe en savner. Men du har da så mye flott og fargerikt i hagen din som du kan vise frem nå! Det var en herlig vitamininnsprøytning :-)

Hällan Visningsträdgård/Ulrika sa...

Underart med färg så års när allt är så grått! Du vann Gentiana frön hos mig alldeles nyss. Grattis! Om du lämnar din post adress i min mejl så kommer fröerna snart!
Ha en riktigt god fortsättning!
Ulrika

Inger Marie sa...

Godt nytt år Mia!
Jaaa..fager..energi..det er det vi trenger! Selv om jeg har hatt sol idag og det hjelper:)
Ønsker deg en fin start på det nye året:))

Landbohaven sa...


Godt nytår.
Tak for de smukke blomsterbilleder. Det er lige hvad vi trænger til.
Jeg venter efter forår.
Ønsker dig et dejligt haveår 2013.

Törnrosa sa...

Det var nästan farligt att titta på dina härliga, färgmättade foton. Fick riktig längtan efter mer färg i livet. Även om hela mitt hem ser ut som "villa villekulla" färgmässigt. Men ute...
Hej hopp!

Jannibele sa...

Ååå, det gjorde godt. Hvilken nydelig fargekavalkade. Du bringercsommeren nærmere:) Takk for alle de hyggelige meldingene du ligger igjen hos meg. Settercstor pris på det.

Stephanie sa...

Beautiful roses Mia! Your garden is filled with gorgeous blooms. I would like to take this opportunity to wish a very happy New Year 2013!

Bille sa...

Ønsker deg et herlig år med massevis av farger, Mia! Bildene er helt nydelige, og det er så mye sterkere når vi ser dem på denne tiden av året!
Den blå lerkesporen, er det 'Panda'? Den har jeg, men det er ikke like høy som din, så nå ble jwg nysgjerrig. Kanskje din er eldre (min er bare 2 år).

Lisa sa...

Visst längtar man efter färg nu! Här är snön borta men det blir så mörkt.. Inomhus frossar jag i tulpaner, men ute finns inga starka färger...
Du bjuder på vackra, färgstarka bilder och nu längtar jag ännu mer efter vår och sommar! Jag tittar på bilder av rosor på nätet (fortfarande) för att hitta något passande. Det piggar upp också :)

kram, Lisa

Emelie sa...

Nej, du är definitivt inte ensam om att längta efter färg! Just den här tiden på året, januari, februari, mars, får man ju göra sitt bästa för att inte dö av tristess. Sen blir det påskris, påskblommor, vårblommor med mera, precis så att man överlever fram till sommaren! :)
Ha en god fortsättning på det nya året! :)

Anjas Hill sa...

Hej Mia!
Har man så underbara växter i sin trädgård så är det inte underligt om man längtar efter dessa färger!
Själv måste jag säga att jag passar på att njuta av mitt städade hem - den enda gången på året - runt julen och ett par månader till - för sedan förvandlas mitt arma hem till en rövarkula med skitiga golv ;)))! Inte tycka om smuts! Men, hembiträdet tar av någon outgrundlig anledning semester fom mars till december....;))))?!/Anja

Anonym sa...

Have a fabulous gardening year, Mia! Your photos are absolutely stunning!!