mandag 17. desember 2012

Total haveri er et faktum

Helgens snø og mildere vær ga til slutt nådastøten til Pergolan. Slik så taket ut når vi kom hjem fra Lillehammer igår. ‘-jammen skal du være glad du bundit ihop alle busker’, sa regeringen, og ja, gjett jeg er. Iår har jeg bundet ihop litt overalt. Snøen er virkelig tung nå.

Trenger jeg tillegge at taket nå er revet og står pent stablet mog veggen i venten på turen til søppelfyllinga?

17 kommentarer:

Aud sa...

Uff, noe så leit, håper det lar seg reparere. Ja, snøen som kom nå var både våt og tung + at det kom mye.
Var ute og sopte av det minste drivhuset for sikkerhets skyld.

Bea sa...

Oj, det var inte trevligt! Hoppas det inte blir alltför stora skador av vinterns framfart.
Må gott /bea

Anne Kari sa...

Huff så dumt..., da vet du kanskje hva årets vårprosjekt blir også? Trøsteklem fra Anne Kari

November- symra sa...

Så leit, det ser ut til å kommet like mye snø hos dere som hos oss. Håper du får pågangsmot og energi til å fikse det. Pergolaen var så fin...

Nora sa...

Nei, så leit! Her har vi også fått mye tung, blöt snö og jeg er nervös for hvordan det skal gå med drivhuset mitt og med Rhododendronbuskene. Jeg måker taket på drivhuset og rister snö av Rhododendron men kommer ikke til overalt så en del blir liggende. Mere snö er tydeligvis på vei, så nå er det bare å krysse fingrene for at det skal gå bra.
Flott at du har bundet sammen buskene dine. Det er jo tross alt verre hvis de stryker med.
Klem!

folehave's univers sa...

Øv...det var da kedeligt. Men smukt med meget sne. Her har vi haft sne, men desværre er det smeltet nu og alt er mørkt og kedeligt at se på. Jeg misunder jer, jeres meget sne og kulden.

Marit sa...

Så trist da, Mia! Denne snøen ble til slutt veldig tung, ja. Jeg håper du får reparert den til neste år.

krepsemor sa...

Usj, så trist syn! Ikke hyggelig når sånt skjer. Håper du får bygget opp et enda sterkere til våren!

primula sa...

Nei, huff og huff! Ikke artig å oppleve noe slikt! Håper dere har mot til å bygge den opp igjen. Fine byggverk i hagen din.

Turid sa...

Riktig ergelig. Man blir aldri arbeidsledig når man har hage uansett. Kos deg lell, Mia :)Dette fikser du lett som bare det til våren igjen.

Meta sa...

Oj, oj oj gumman nu blir det till att vara den lilla snickaren igen. Men du kan väl vänta till i vår. Men den hade ju några år på nacken. Vi får väl hoppas att det inte kommer så mycket er tung snö. Men,å andra sidan ska det ju vara mycket snö till jul så att tomten har något att köra släden i. Nissarna får väl skotta .
Kram tomtemor

Jannibele sa...

Kjekt med snø, men så uendelig trasig at den ikke behandlet pergolaen din med mer respekt! Ergerlig! Håper snekkeren gyver løs med stor entusiasme når snøen er borte. Lykke til!

Stein sa...

Så utrolig kjedelig! Våt snø kan være skikkelig tung :-( Jeg håper du får bygget opp en ny pergola til våren. Den havarerte virket jo veldig hyggelig!
Ha en fortsatt riktig fin førjulstid
Stein

Tittis trädgård sa...

Ja, det är jobbigt med den tunga, blöta snön. Så smart att du bundit ihop buskar och sånt, så smart har jag inte varit i år, hade verkligen behövts med dessa mängder snö!
Ha det gott!/Titti

Lisa sa...

Eländes :( Snön kan verkligen ställa till det. Här hade det rasar från uthustaket när vi var i Polen, sedan regnade det. Jag fick använda järnspett för att bryta bort snön! Fast hellre det än att något går sönder...

Kram, Lisa

Vilt og vakkert sa...

Heisann!
oj, likevel...
Ønsker deg en riktig god jul ;:OD)
Det lar seg reparere...

Bille sa...

Å nei, det var trist, Mia! Den pergolaen din var så flott! Kan du forstå hvorfor alle ønsker seg en hvit jul når det jo lett blir skader i hagen?
Ønsker deg likevel flotte juledager! Om du trenger til trøst, håper jeg småkakeboksene er velfylte, og at julestuen kan få deg til å tenke på andre ting enn pergolaer i noen dager i alle fall! :-)