torsdag, oktober 10, 2013

Alexander den store

Ja, nok er han den store, tøffingen, som var den første jeg la øynene på i våres når snøen begynnte forsvinne og den siste som blomstrer ser det ut til. Idag har det regnet og vært riktig dårligvær ute. Nå er nok de varme bonusdagene forbi.

Høstfargene har tatt over hagen. Her og der blomstrer det fortsatt men man ser at det går mot sluttet. Derfor var det på tide å til slutt få satt ner løkene som ventet så lenge..

Tulipa Bakeri Lilac Wonder (plantert på forsiden ved Victoria tre)

Allium schubertii og Allium Mount Everest (plantert ved rosen Alexander)

Ikke store løkplanteringen i høst altså…

7 kommentarer:

Nora sa...

Det ble ikke mye lök her heller i höst. Kommer sikkert til å angre det til våren, men sånn er det nå:-)
Klem!

Marit Helene Gåsland sa...

Det er så dårlig plass i bed nå på høsten og det er ganske så kjedelig å sette løk nå.
Men det blir så fint med dine løk til våren, vakre er de.

Ha en fin kveld.

Marit Sønstebø sa...

Det blir nok fint likevel selv om du ikke har plantet så mange løk. Det finnes sikkert masse i jorden fra før som dukker opp til neste år også!

Jannibele sa...

Aleksander bærer sitt navn med rette. Den tøffingen. Tenk å ha en rose som så uendelig lenge. Fine løksorter. Ikke kvantiteten det kommer an på:) Du kan glede deg til de rosa små tulipanene. De blir så fine at. Plantet dem i fjor. Ha en flott søndag!

Bille sa...

Flott og tøff rose! Herlig med roseblomstring i oktober! Løk ja, der skulle jeg handle én sort, som de ikke hadde, og dermed endte jeg opp med favnen full av 5-6 andre som jeg ikke visste at jeg skulle ha... :)

Snäckskalsdalen. sa...

Alexander var mig en grann en! Och Lilac Wonder var bland dom lökarna jag satt också! Hoppas mycket på dom där små tulpanerna.
Agneta kram

Snäckskalsdalen. sa...

Glömde, det var en alldeles vanlig stuvning till min svägerska.......hmmm, nej då, hon är snäll, jag skämtade till det lite för hon läser min blogg ibland......Agneta kram igne