mandag 12. februar 2018

Månadsbilde for januar/ februar

IMG_0182

Ja, ikke mye til hage denne vinter. Alt er hvitt og mer snø kommer hele tiden. Under disse snømengder er alt begravet og sikkert knekket også da vi for noen uker siden måket taket. Mer har det kommet siste uken og, seinest i dag (sikkert 25cm+). Jeg får nok bare innrømme at våren føles meget langt unna (til tross at frøene jeg bestilte ved nyttår ligger på vent for sådd.)

Det blir bedre tider, varmere tider. Og skam å si, jeg liker faktisk snøen!

Sakset fra Yr.no

Slik ser det ut i dag. Ikke lett å se men snøen når helt opp til fuglekassa på telefonstolpen nå.. eller kanskje greinen på plommetre er et bedre merke.

4 kommentarer:

fruens flora sa...



Hei Mia.
Heldigvis har vi ikke mye snø selv om det er hvitt. Jeg kan ikke fordra snø. Godt vi er forskjellige. Det blir vår og sommer i år også. God kveld til deg.
Hanne-Lise.

Ingeborg Kringeland Hald sa...

Ja, det er fint med snø, vil egentlig heller ha vår, men om dette betyr at vi får en skikkelig sommer så får det heller gå. Ha en fin kveld, hilsen Ingeborg

Gunilla Teckenberg sa...

Hejsan!

Oj, vilka mängder snö du fått, jag har inget emot snön på vintern men det ser ut som det blivit lite väl mycket. En del växter kan ju skadas ordentligt, jag har haft små träd som helt har fläkts upp av snömassor. Jag lärde mig läxan och är snabbt ute med borsten när det faller blötsnö.

I år är det ett snöfattigt år här i Mälardalen, vi skulle behöva mer nederbörd efter torkan ifjol.

Hälsningar

/Gunilla

Merja sa...

Mycket snö även hos dig, fast du har nog lite mer än mig.
Ha det fint!