mandag 26. september 2016

Kompostene

Nå om dagen blir det ikke så alt for stor aktivitet i hagen men en time her og en time der.. så har man gjort litt i hvert fall. Dette er jo en meget mild seinsommer men det mørkner fort og arbeidsdagen er lang. Men nå har jeg snart kvittet meg med to komposter!

Etter mye frem og tilbake så har jeg besluttet meg for å ikke oppbevare hageavfallet her. De to siste kan nok tømmes til våren de og. Nå tror jeg fortsatt ikke det kommer gjøre stor forskjell på antallet snegler i hagen men det føles bedre, trenger ikke tynges av dårlig samvitelse når det så tydelig er komposter som blir sett på som snegleklekkerier.

I den borteste har jeg dessuten lagt ned noen småknoller av jordskokk nå som kan få vokse der. Hvor smart var nå det? Kommer vel sikkert angre med som vanlig..

Må se hva jeg finner av stauder som kan settes i skråningen siden den nå er så pass bratt. Finner nok alltids på noe.

Kompostjorden har kommet i noen kasser i kjøkkenhagen som ‘mulching’ men det aller meste har jeg lagt ved gjerdet hvor det etter ‘operasjon’ med duk og plank fikk plass med mye mer jord.

1 kommentar:

Ingeborg Kringeland Hald sa...

Kjekt med alt som er gjort. I år har jeg faktisk ikke sett noen snegler i komposten, pleier alltid å være litt ekstra å jakte på der. Ha en fin dag, her er det meldt uvær så jeg brukte ettermiddagen i går til å sikre ting som kan blåse bort eller bli ødelagt. Hilsen Ingeborg