mandag 3. august 2015

Det var en gang..

En hagegang.. Her ved rosen Alexander planterte jeg en Bakkestjerne, Erigon hybrd ‘Dunkelste Aller’, i fjor. Men ikke da om jeg hadde tatt bilde av den. At jeg samtidig kan få blikke langs gangen ved hekken er jo heller ikke helt feil.

Som et skille mellom rosenhagen og baksiden står pæretre ved trattorian. Så hvis jeg snur meg i motsatt retning..

Idag har jeg gravet rundt i kompostene igjen. Det merkes på kroppen. Noen snegler fant jeg i de tre kompostene jeg var i. men ikke mange per kompost altså. Mest, fire, var det i den komposten som jeg har fyllet opp med grønnt avklipp siden midsommer. Men nå de snudde/vendt igjen og ny luft har kommet inn. Fra komposten med jord tok jeg tre trilleborlast og la på ved pergolan. Nå er jeg spent på å se om det medfører fler snegler eller kun det vanlige ugresset som alltid kommer med komposten.. I den komposten var ikke noen snegler. Jeg har sollet jorden gjennom rist og flyttet den over fra trillebor til bøtte og siden lagt den ut med liten hagespade. Jeg burde ha sett snegler og evt egg hvis det var noen.. Kompost gjør så godt i blomsterbeddene men jeg føler mer og mer skepsis, snegler..

1 kommentar:

livihagen.blogspot.com sa...

Så nydelig det er rundt om i hagen din. Litt av en jobb har du gjord også. Må være hyggelig å kunne legge ut jordforbedring fra egen hage.