tirsdag, desember 31, 2013

Siste månadsbilde for i år

Hvor er vinteren og hvor er all snø??? Året avsluttes med 6+ grader med tele i bakken og store isflater i hagen. Hvordan skal det gå for kommende sesongs roser og andre planter?

GOTT NYTT ÅR!

9 kommentarer:

Mariann sa...

Foreløpig er det grønn vinter i Bergen også. Vi har hatt en dag med snø hittil, og i dag er det 9 plussgrader her.
Riktig godt nytt år! Jeg gleder meg til å følge deg videre i 2014!

Margot sa...

Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!
Kram Margot

Lisa sa...

Nydeliga sommarbilder! Men hej hoppsan, vart tog snön vägen? Här är det fortfarande grönt, vi får väl vinter i januari. Passar mig utmärkt :)
Gott Nytt År!

Kram Lisa

Nora sa...

Snakk om forskjell på denne vinteren og den forrige! Det er litt skummelt med barfrost - men jeg er glad for å slippe å måke snö:-)
Godt Nytt År!
Klem!

Parkvegens Hageglede sa...

Ønsker deg et riktig godt nytt år!

Linda sa...

Her har vi ikke noe frost, nesten som en skånsk vinter her nå, og gjett om jeg nyter på plantenes vegne...men ejg blir vel lurt, for det kommer nk en forst periode og da er det barfrosten som rår... men frostperioden er allerde kortet ned med over to mnd i forhold til i fjor her ho smeg. og jeg krysser for at det blir så kort periode med frost som mulig. I år heier jeg på en mild vinter:) Ønsker deg forresten et masse god nytt år. Nå er jeg tilbake og gleder meg masse til å oppdatere meg på hva som har skjedd hos deg:) Klem

Vilt og vakkert sa...

Heisann Mia!

Ønsker det et fredelig, nytt år. Håper det vil bli rikt på mange flotte opplevelser for deg.
Vi ønsker vel alle også at det skal bli normal med tanke på klima, vær og vind. Det året som har gått, har skal frykt og ubehag. Nå må alle virkelig ta inn over seg at vi må ta hensyn til naturen framover. Huff, det sier jeg som skal ut og fly mange ganger i 2014.

Bille sa...

Hei Mia, godt nyttår!

Er alltid så fascinerende å se forandringene gjennom året. Alt det grønne blir jo helt fantastisk, men når vi er i sommeren er det jo alle de andre fargene vi bryr oss mest om. Hm.

Vi får håpe på litt snø snart. Nyt helgen mens du venter!

Gunilla sa...

Härliga bilder.
Nu är det bara att se framåt och njuta av den kommande våren.

Ha det gott