onsdag 6. november 2013

Månadsbilde

Høll på å glemme det igjen…

9 kommentarer:

ulla laiho sa...

Man ser mer och mer av strukturen på din trädgård. Nu går vi oåterkalleligt mot höst.

Nora sa...

Flott bilde!

Eli Johannessen sa...

Hei! Har kost meg med dine avslappende høstbilder til morgenkaffen min, fra din hage som ligner litt på min etter en frostnatt nå. Trygt og trivelig med skiftende årstider..Takk for titten! Jeg legger meg til din blogg og velkommen til min nye: trivelitravel
Vennlig hilsen Eli.

Eli Johannessen sa...

Enda en kommentar fra meg som har sett litt på eldre poster på denne bloggen..og er bare så imponert over alle vakre ting du skaper, din allsidighet er stor. Spesielt falt jeg for noen oljemalerier med frosker og et med fugler..motivene er bare eventyrlige og fargene beroligende og lune.
For en fersk blogger som meg er det også berikende å titte inn til andre's blogger å finne andre med felles interesser så som hage og diverse hobbyer..utrolig inspirerende faktisk!
Så: enda en gang takkfor titten!

Fagertunhagen sa...

Vakkert og stemningsfullt høstbilde:)

Vilt og vakkert sa...

Heisann!

Havestell er helt på hell nå- derfor blir det igjen noen andre innlegg på bloggen min... og jeg synes det er viktig å ta vare på gamle håndarbeidsteknikker som den kulturskatten det er. Så altfor mange unge kan ikke verken strikke eller hekle lenger. Gleder meg til å føre ferdigheten videre når den tid kommer for Saga.
Ha go´hælj ;:OD)

Bille sa...

Hei Mia! Høsten er jo en viktig tid for oss hageglade, det første jeg tenkte da jeg såbildet ditt er at - ja, nå er det snart vår! Haha :) Vi må vel vente litt, men jeg er glad i den lille pausen som naturen tar. Nyt søndagen!

RosendameGallica sa...

Hallo Mia,

gerne schaue ich in deinen Garten. Schön hast du es! Ich werde gerne mehr lesen

I like to look into your garden and will come back and look again.

Anne(Rosendame)

Snäckskalsdalen. sa...

Visst är det vackert med hösten! Vilsamt och gosiga färger!
Agneta kram

p.s. jo, jag kopplar av jättebra hos tandläkaren, jag ligger där och mediterar.....