tirsdag, april 09, 2013

Ikke så mye å skryte av

Priklet så her langt… fire potter med rødblomstret salvie og fire med blå… frøplantene var fortsatt så pass små at de ikke fyllet opp hele ‘pluggen’ så det er ingen stress..

Den ene potten med jordmandel fikk også litt større plass, denne er vel den jeg er mest spent på i år. Får jeg mandel?? De andre får vente litt til (bortest i bilde). Gress får jeg også noen potter av, ‘Bunny tails’ vokser godt..

Det er liv i noen av pottene jeg tok inn og overvintret, i noen ser det heller trist ut. Slik er det vel hver vår? Ikke alt går som planlagt..

Oliventre for eksempel, jeg var sikker på at jeg glemt det så alt for lenge, tørrt og elendig så det ut. Men nå begynner det komme med nye skudd. Ikke at det blomstrer slik jeg sett hos en del av dere andre men det er liv.

Så var det erteblomster og sparris da… burde nok langsomt gi frøsåddene litt mer plass…

9 kommentarer:

Marit Helene Gåsland sa...

Det var ikke så lite, rød salvie har jeg sådd også,,pluss noen til,,litt dilla på dem hehe.
Så artig med oliventreet, flotte skudd.
Ha en fin kveld Mia.

Bettina Bäck sa...

Det där ser spännande och bra ut! Jordmandlarna är jag jättenyfiken på. Ska som sagt bli kul att läsa om. :-)

Hilde sa...

Så mange planter du har, mange spennende sorter,og det ser bra ut!! Skal bli interessant å høre mer om jordmandelen etterhvert :)

Fagertun sa...

Jeg måtte google jordmandel for å inne ut hva det er. Så spennende! Har du dyrket det tidligere også?
Lykke til med plantene dine:)

Nora sa...

Her var det livat ja! Så mye fint du har, Her ligger også snöen fremdeles, men like mye som hos dere er det heldigvis ikke. Håper vi snart får mildere netter så det blir litt fart på den snösmeltinga.
Klem!

Anne Kari sa...

Så gøy at det spirer så godt. Nå ble jeg riktig inspirert til å så noen ertespirer. Det tror jeg blir et helgeprosjekt. Takk. :) Stor klem. Anne Kari

Et nytt landsbyliv sa...

Det er så fint med slike spirekasse oppdateringer - salviebildet var foreksempel veldig nyttig for min del - jeg har mistet navnelappen og var en smule uskikker på om salvien var igang. Det er den - så jippi! Lykke til med all den fine sådden du har i pottene dine.

OddStyle.dk sa...

Spændende og livsbekræftende proces... Dejligt med spirer og livets cyklus :-) Rigtig fin mandag...
Mange hilsener OddStyle

Stephanie sa...

I can see how plants react to change of temperature. It's interesting. Even with a little change/warm, they will show sign growth. Interesting! Btw good thing the hoya nectar didn't kill me hehe... But I just tasted a little bit only. So maybe it needs a cup to send me to heaven ;-)