søndag, oktober 06, 2013

Actaea simplex

Det skal nok mer en et par milde dager nå for at denne skal rekke blomstre. Min ‘White pearl’ som jeg satte nederst i staudetrappa forrige sommer ble delt og flyttet i våres. Den ene delen står litt lysere nå i staudetrappa og denne plasserte jeg i beddet mellom rosenhagen og trattorian. Der står den inneklemt ved den store blå veronica som blomstret så fantastisk i sommer, jag faktisk helt frem til nå..

Den hvite perlen i staudetrappa har fått tre stengler, det får så være, regner ikke med at denne heller kommer rekke blomstre i år…

Uansett, de første to ser uansett mye bedre ut en ‘Brunette’, som fortsatt står nederst i staudetrappa, den har jo ikke noen stengel i det hele tatt.. Flytte den? Når sant skal sies er det ikke mange solige plasser i min hage så her års, så jeg får bare være tålmodig og håpe på det beste. Om noen år kanskje?

3 kommentarer:

Nora sa...

Like spennende hvert år om disse skal blomstre eller ei. Her er det også skygge i nesten hele hagen på denne årstiden så da får det bli som det blir. Iår blomstrer mine 'Brunette', de begynte her om dagen.
Men de har nå fint bladverk også da så det er ikke helt krise om de ikke blomstrer.
Ha en fortsatt fin söndag!
Klem!

Bille sa...

Det er jo så trist med planter som ikke rekker å blomstre! Men sånn er det jo blant. Kanskje når lantene blir eldre og får lagret mer energi i rotsystemet vil de komme raskere i gang med blomstringen? For ikke å snakke om at en tidligere vår enn 2013 vil hjelpe på :)
Nyt søndagen!

Snäckskalsdalen. sa...

Är det så dom heter! Dom är så fina och jag vill ha, jag också!
Jamenvisst är hösten fin, eller hur, alla dessa gråskalor, jag tycker om det. Men så klart vill också jag ha sol emellanåt
Agneta kram