onsdag, juli 24, 2013

Så mye med en gang!

Akkurat nå står hagen i sitt esse hva gjelder blomster, dufter og farger. Roser, liljer og clematiser slåss med stauder om oppmerksomhet. Hvordan kan det være noen annet som har blomstret før nå? Og hva skal blomstre seinere? Slik føles det jo egentlig hele tiden men stadig vekk kommer noe nytt.

Har vel egentlig innsett for lengst at jeg ikke rekker med oppdateringer. Det er jo så mye å gjøre ute at hver enkelt fri minutt tilbringes ute. For et vær vi har! Fortsatt varmt, og knøsktorrt. Mye tid som går med til vanning nå.

Men slik får det bli. Jobber man hele dagen så går man ikke gjerne inn igjen ved hjemkomst. Det er fortsatt murpuss og maling som gjelder. Siden vanning. Så skal man jo helst rekke tussle litt rundt i hagen og nyte og. Og visst gjør man det, så ofta det går. Man skal jo også rekke være sosial og dra litt på turer. En sommer er bare alldeles for kort, helt enkelt.

Sommer er jo også grilling og alt tilbehør som skal til. Det blir en god del tid som går åt til det og. Er man sen varm så sitter man lengre, og nyter, Så oppvasken etter på. Klart at de huslige sysslene ikke blir borte av seg selv. Støvsuge i værmen kan være en påkjenning, man blir rimlig svett faktisk.

Huslige syssler innefatter også bær. I år er det mange, store fine bær. Jeg har nesten ikke lyst å plukke dom for rødfargen ser så fin ut i kjøkkenhagen. I vinter kommer jeg være takksom for at jeg gjorde det like vel. Ripsen skal jeg få tatt i morgen..

6 kommentarer:

Hilde sa...

Nydelige clematis, og ripsen ser flott ut :)
Det er fine bær i hagen min i år også. Solbærene er allerede plukket, og nå står ripsen for tur.
Kos deg med det fine været og med hagen!

Gardens at Waters East sa...

Found your blog today. I like the photos you posted very nice. Hope to return. JC

Bettina Bäck sa...

Så läckert med den blåa färgen mot de röda bären! Som en tavla. Förstår att det tar emot att plocka. :-)

Marit Sønstebø sa...

Ja, det er noe nytt hele tiden i hagen som sloss om oppmerksomheten. Men det er vel sånn vi vil ha det? :-) Flotte rips du har!

Inger Marie sa...

Nydelige blomster hos deg!..og jeg kjenner meg igjen..huslige sysler får vente til det blir dårligere vær for nå må jeg bare være ute så mye som mulig...fantastisk sommer:))
Nyt dagene så godt du kan:)

Snäckskalsdalen. sa...

Vilka härliga bilder! Vackert och gott.
Agneta kram