søndag, mars 03, 2013

Jeg skulle jo så…

.. men så når jeg skulle begynne så jeg at både Jordmandel og Indigo skulle ligge i bløt over natten. Så det får bli imorgen. Til min glede fant jeg og mine Vedje frø som jeg mistet i fjor. Oppdaget faktisk jeg har en hel eske med frø som jeg burde ha ner i jorden. I morgen… det er sikkert en bra dag, eller kveld da, for i morgen er det atter mandag. Jeg har i hvert fall ryddet planteboden, ikke verst bare det. Klippet ner vissent både å Calla og Eucomis, Canna hadde vissnet ner av seg selv. Nå har jeg slått på fler av lysrøren så nå får de våkne til liv. Men burde jeg ta opp mine Canna knoller fra de store pottene og sette dem i små for driving nå?  Eller holder det langsomt å begynne vanne?

7 kommentarer:

Marit Sønstebø sa...

Ja, nå er det tid for å så. Håper du får hjelp med dine spørsmål, for det kan jeg ikke hjelpe deg med. Jeg har snart ikke mere plass her, for her spirer blodbeger i alle potter ;-)

Inger Marie sa...

Så fint det er ditt så-rom..her har du plass til masse:)
Jeg har bare vannet calla i den potten som de stod i..og det har gått helt fint..men jeg vet ikke om det var bare flaks:)
Herlig tid fremover:))

Bille sa...

Helig planterom du har! Jeg har det også ofte sånn, at jeg leser om frøene idet jeg skal til å så, og så er det ett eller annet som må ligge i bløt over natten etc. Og for 1 time siden fant jeg enda flere Dahlia frø fra i fjor, på et sted de ikke skulle være, he he. Kos deg med såing i morgen!

Furulunden sa...

Heldiggris, som har et så flott planterom:) Det blir nok sus over blomsterbedene dine til sommeren:)

Bettina Bäck sa...

Fint litet rum du har ordnat! Själv har jag lyckats glömma mina Cannor utomhus i vinter. Hoppsan. Och mitt enda tips är nog att fråga på Allt om trädgårds forum. De verkar kunna allt där. :-)

Snäckskalsdalen. sa...

Så fint du har ordnat till det, jag skulle behöva nåt liknande men det finns ingen plats.....
Agneta kram

Vivi sa...

Her var det virkelig ryddig og fint. Lykke til med frøene når dem kommer i jord!

Klem Vivi