onsdag, januar 18, 2012

Små kronärtskockor..

10 døgn etter sådd, 8 dager på varmekabler..

Artisjokkene har kommet, de små liven får foreløpig tilbringe sin tid i stuevindue, i avventen videre utvikling (som forhåpentligvis ikke tar alt for mange uker til..)

8 kommentarer:

Vivi sa...

Jammen skal jeg si at det spirer godt hos deg, Mia! Spennende liv vi lever!

Linda sa...

Du og du, jeg får snart dårlig samvittighet når jeg ser hvor godt du er i gang, her hos meg er det enda rolig på sårommet... eller vaskerommet, er fortsatt vaskerom:) men det drøyer ikke lenge nå:)

Marit sa...

Dte er jo så bra at det spirer så godt hos deg! Hvilken fart det er på dine frø. Får håpe du får plass til alle som spirer!

Merja sa...

Grattis! Söta små skott...tänk att det blir en stor växt av var och ett. Goda är dom med:)
Ha en bra dag!

Maria sa...

Fine små:) Jeg må nok så litt..kanskje i morgen:)
Ha en fin dag!

Liza sa...

Spennende, de vokser og gror:)
Men når har du tenkt å plante de ut?
Klem
Liza

Gunilla sa...

Så spännande med kronärtskockor och otroligt goda.
De verkar ju växa fort, hoppas de ger bra skörd till sommaren.

Ha det gott
Gunilla

Åsa! sa...

Men se här gror det! Så underbart!

Min lille hage

Den er ikke større enn et par, tre hundre kvadratmeter. I stort sett har vi fire meter rundt huset. Da vi flyttet inn i 1996 var hagen full av løvetann og annet ugress og enkelte planter. Ut mot veiene var det kratt med gamle krypfuru men i et hjørne av hagen fantes det et epletre og et par rips og solbærbusker. Buskene er tatt vare på men treet måtte fjernes forrige sommer da det var sykt. Tomten hadde også to garasjeplasser da vi flyttet inn.Den ene av disse har jeg flyttet for hånd, jeg har gått med en spann av gangen med grus og sand, dit hvor det trengtes og fylt på med jord og kompost etterhvert. Med noen steiner har dette blitt en flott staude"trappa". Nå, etter mange år, er hagen bygget opp i rom, mange frukttre som skaper høyde og hekk mot sidene. Her har kommet pergola, levegg på terassen og spaljéer i alle retninger.Hva som er favoritter har variert, jeg har vært i gjennom stauder, liljer, roser, clematis og i det siste kjøkkenhagen. Kan ikke lenger si jeg har favoritter. Jeg liker alt sammen, og ja takk, mer der til. Godt man aldri er fornøyd, det er til stadighet noe nytt på gang, forandring fryder. Håper dette også blir en flott hagesesong :-)