fredag, juli 01, 2011

Takløk som mørtel..

Det går fint an at få dille på mye rart, en sommer var det takløk, Sempervivum tectorum. Men som med mye annet ble plassen for knapp for å fortsette. Her er noen av de jeg har..
Det var jo så mye annet som skulle få plass også..
Men noen sorter er der jo.

9 kommentarer:

November- symra sa...

Takløk er fasinerende. Dine er veldig saftige og dekorative, jeg liker så godt steinbedet ditt med den litt utradisjonelle tueformen.

Marit sa...

Fantastisk haug du har der. Takløk er kjempefine planter, og så tåler de også så mye tørke. Jeg er misunnelig på den samlingen din :-)

Vilt og vakkert sa...

Heisann!

Fantastisk bed, Mia. jeg må se å få luka i fjellsprekkene her. det vokser til. Kan jo ikke presenterer sukulentene sånn med gress og annet innimellom!

Det er takket være deg at det blir saft. Ante ikke før du hadde om det på bloggen din at noe slikt fantes. Skal nyte hver dråpe når den blir ferdig.
Ha fin hælj!

Sisselshverdag sa...

For en fantastisk blogg du har. Jeg har stor hage, men i forhold til deg blir det en pingle-hage likevel. For en ispirasjon :D

Kommer innom deg plutselig igjen :D
Ha en trivelig helg :D

Merja sa...

Tjusigt Mia!!

Suss o Kai sa...

Så fint de är :) Kram Suss

krepsemor sa...

Jeg lurer på å kopiere den steinhaugen din, for det er jo utrolig så mye du får plass til på et begrenset område! Genialt!

LisP sa...

I LOVE IT !! Hvor smukt, jeg deler din glæde ved husløg ;o)
Kh Lis

Hilde sa...

Så flott, Mia!
Litt av et blikkfang den haugen, helt spesiell :) Så mange fine forskjellige takløk du har. Og dekorativt med solklokken på toppen.

God helg :)