tirsdag, mai 03, 2011

En dag full av överraskningar..

Egentlig føles det litt urettferdig, endelig har jeg en helt fri dag fra jobb og annet, da finner været ut at det skal spille meg en puss. Det har regnet, snøet, sluddet, haglet og kommet ned små frigolittkuler fra himmelen. Først da jeg orket ut med kamerat, ikke langt, ikke lenger enn terrassen..
DSC_0003
Når jeg først orket ta den korte turen til postkassen ventet en overraskelse til! En etterlengtet sådan, takk, utrolig at det gikk så fort, hadde trodd jeg måtte vente lenger.. En pakke fra Svein, han har så mye lekkert men jeg har jo ikke plass til alt, så dette fikk holde (kanskje det blir fler bestilinger etter hvert..)
Heuchera ‘Caramel’
Dodecatheon jeffreyi ‘Sierra Shotting Star’
Heuchera ‘Tiramisu’
Dodecatheon meadia ‘Shooting Star’
DSC_0008
Heuchera ‘Saturn’
Nå blir jeg bare nødt til å gå ut en gang til. Disse må jeg jo plante snarest, får bli i potter enn så lenge, men snart skal jeg finne en plass åt dem der ute. Dette griseværet skal ikke vare lenger enn noen dager.. Men det er kanskje lurt å la plantene vokse seg til i en potte først? Gjett at jeg gleder meg til plantering, ‘Caramel’ har stått høyt på min ønskeliste og Dodecantheon, Tolvgudablomman, som jeg sådde har ikke spirt. Nå har jeg sjanse til å se den blomstre like vel.

5 kommentarer:

Regina sa...

liebe mia,
das mit dem wetter tut mir leid. aber
es kommen bestimmt bald wieder wärmere tage.hier ist es zur zeit auch kalt,aber die sonne scheint.
schöne heuchera hast du dir bestellt,saturn und tiramisu gefallen mir sehr gut.
wünsche dir noch eine schöne woche,
alles liebe regina

Ruben sa...

Grisevær - det var en bra namn!! Haglar och regnar om vart annat!!!

Vilka fina heuchera du fick med posten! Lycka till med dem!

Ha det gott!
/Ruben

Ruben sa...

PS
Ser av din kommentar hos mig, att du blir mer och mer norsk! ;-) Du använder ordet "sannsynligt" till exempel, men det är bara MORSOMT!!!! ;-)
Ha det gott!
/Ruben

Tullik sa...

Heisan ! Så leitt med været då. Her skin sola igjen og det er finr arbeidsvær. Nytt plantebekjentskap for meg dette. Blir kjekt å sjå dei "live". Ha det godt !

Marit sa...

Det haglet her også i dag, og det så ut som det snødde et øyeblikk. Den 'Caramel' har jeg prøvd to ganger, og den klarer seg ikke her. Håper du er mer heldig enn meg, for den er virkelig lekker.
svein er utsolgt for den blodroten. Kanskje han får den inn igjen senere?