tirsdag, mars 29, 2011

Det lille gress jeg har, det skal få leve kvar..

Jeg har aldri påstått at jeg har noe særlig plen og gresset hos meg ser stakkarslig og pjuskete ut, men noen av spirene har blitt så lange at nå måtte jeg til pærs. Fire knøttesmå tuster ble det. Pottene, som egentlig er ganske små, ser digre ut i forhold. Husker fra forrige år når jeg sådde minFestuca, blåsvingel, at de som jeg satt i lerpotter var de som vokste best. Lurer på om det blir for fuktig i plastpotter.

I never even tried to tell I had a huge lawn, the grass over at my place ain’t that much to brag about. Today I let my small seedlings of Hierochloe odorata (sweet grass) move over to some clay pots. I remembered from last year, as I tried out Festuca glauca, they preferred the clay instead of plastic, that seemed to be to moistures for them. I hope these will grow, still another two months to go before I can move them outside, but as it looks right now perhaps I should had placed them all into one pot.. Nice to know I’ve done my first lawn mowing, to straws where so tall I had to cut them of..

Na ja, så har jeg slått gresset for første gang iår da, disse to stråene var alt for lange, ble bare nødt å kutte dem.. Marigras (Myskgräs, Hierochloe odorata), är priklet! men når jeg tenker meg om burde jeg nokk satt alle fire i en potte..men, det er jo to måneder igjen til utplanting.

7 kommentarer:

Mona sa...

Ja du verkar ha en hel del snö du också! Just nu snöar här för fullt igen.
Spännande att se vad det blir av ditt gräs. Hoppas de växer till sig.
Kramar, Mona

Helena sa...

Hej!Tack för hälsningen hos mig!Tror nog gräset gillar lerkruka precis som du.Lägger till mig som följare hos dig så ses vi igen:-)
Hälsningar Helena!

Hilde sa...

Gresstråene ser så små og søte ut i pottene sine :) Nå tenker jeg de kommer til å vokser godt!

Merja sa...

Ser ut som det går bra med dina sådder. Har själv aldrig provat att så något gräs.
Ha det gott!

TYRA sa...

Jeg er enig i at krukkene ser store ut nå, men jeg antar at det tar ikke lang tid før gresset vokser seg stort og fint. Du har jo lykkes før så det går sikkert bra denne gangen også. Lykke til i alle fall!
Ha en fortsatt fin dag.

Lisa sa...

Bra tips det med lerkrukor! Jag ska så Pampasgräs. Borde gjort det tidigare men jag hittade inte fröpåsen. Köpte en ny på mässan istället (det kanske är dags att städa?).
Du kommer säkert att lyckas med ditt gräs!
Trevlig onsdag!

Christin sa...

Lykke til med gresset, dette blir nok bra! Jeg har nå sådd tomater og gressløk og jammen kommer det opp noe grønt.
Skal bli artig å følge med.
Klem :)