lørdag, mars 05, 2011

Boden fylles opp..

Det strekker seg mot lyset nå. Jeg har flyttet ut de allre fleste pottene i garasjet nå. Innser at det kan så være at jeg kanskje glemmer vanne men de trenger lyset de får. Idag har jeg sått de siste av Rödmalva, Blodtopp, Vinruta og Black madras frøene. Dessuten ble Gjøksyre og Inula helenium sådd, (frø fra Bjørg Nina). Erteblomstfrønene er lagt i vann så de kan sås om noen dager..

Priklet noen av Gojibær plantene, det er verkligen mange frø som spirt, orker da ikke prikle alle disse. Black madras og resten av Kolvhirsen har også fått større potter. Først igang flyttet jeg på de to strå av Renates liljepalme som hadde spirt også.

Siden de små pjuskete spirene flyttet ut har de strukket godt på halsen alle mann. Nå er det kun gress som står inne i stuevinduet, og et par av lakrisrotplantene. Halvparten fikk flytte ut, det gjelder jo å gardere seg..

Boden er en stusselig plass med reoler på begge sider. Jeg la en plank på tvers også så jeg får plass med mere. Hvis dette fungerer tenker jeg gjøre noe mer og penere utav denne boden til neste vinter (eller så mindre!!)

Gresset bør klippes tilbake nå leste jeg et sted. Slik at en ikke risikerer å klippe i den nye veksten. For seint skulle jeg ville si, her vokser det som bare rakker’n.

10 kommentarer:

Marias Teater sa...

Hvis ikke dette er vårtegn, Mia, så vet jeg ikke.... Idag smeltet det så bra, det er solen vi trenger for at den skal omvandle all snø til vann. Lykke til med de små, skjønne.... Mange hilsen til deg!

Blomsterguri sa...

Oj, oj, du har sådd mye - og fullt blir det hos deg, akkurat slik hos oss andre :-) Hyggelige tider dette. Ha en fortsatt god helg!

Lisa sa...

Finns bara en sak att säga: underbart!!!

timjanoakleja sa...

Härliga vårtecken med groende fröer! Hoppas allt klarar sig.
Trevlig helg!

Nanne sa...

Her er det liv i leier'n må jeg si..... virkelig gode vårtegn.

Marit sa...

Flotte bilder! Det ser ut som plantene trives hos deg :)

Hilde sa...

Fine bilder og flotte småplanter!

New Dawn sa...

Det spirer godt hos deg også ser jeg. Det er en herlig tid vi er inne i nå med småspirer og forventning mot vår.
Du får ha lykke til med småspirene :-)

Bea sa...

Åhhh...så mycket du hunnit så och vilken ljuvlig vårgrönska i de små bladen.
Ja har semester efter en vecka och då skall jag så det mesta av mina frön :)
Kram / Bea

stallnilsen sa...

Masse fine planter du har sådd, lykke til .
Har lagt dæ til som følger, koselig om du følger mæ.

Lisbeth.