søndag, april 11, 2010

Tilstandsrapport w.14

DSC_0002

Det har da minket med snø siste uken, nede i 27,5 cm. Det betyr jo faktiskt en nedgang med hele 30 cm! sist uke. Idag skinner solen og det er varmt og godt å være menneske.

1

Jeg hentet ut stolene idag fra boden, dette er jo favoritthjørnet og spesielt nå, det er det mest solige og varmeste stedet i hagen. Det er vel bare å inse at til tross for ‘kun’ 27,5 cm idag, så er det kun her i hjørnet, resten av hagen har fortsatt mye, mye snø som skal vekk..

DSC_0014

The warm weather this weekend is helping the snow melt, today it was down at 27,5 cm, that’s 30 cm less then last week. I guess it’s time to admit that I measured the snow in the most sunniest spot in the garden. Still plenty to go.. Any way, I got my favourite chairs out today and sat down to enjoy the warmth, after all despite all the snow, it is Spring!

DSC_0020 DSC_0018 DSC_0019 DSC_0006

Nåja, en skal ikke klage, denne helgen har det virkelig vært vår!

9 kommentarer:

AnnA sa...

Godkväll Mia!
Ingen snö kvar i vår trädgård, men faktum är att det här och var finns svarta isberg liggandes(alltså inte i vår trädgård) Det var snösvängen som fraktade bort överskottet på snön som blev bortplogat, och placerade det på olika platser i terrängen. De svarta bergen minskar succesivt, men de ser ju inte speciellt trevliga ut...Helst om man vet att det egentligen skall vara vit snö.
Ha en skön vecka!
hälsn
AnnA

Stephanie sa...

Mia, you garden looks cute, partly covered with snow and partly not. I hope the sun is going to melt those snow more...

Bea sa...

huff, ja man skulle ønske den snøen forsvant så man kommer i gang. Kan du ikke strø aske på?

kos dæ :)

Kathrine sa...

Det er virkelig igjen endel snø til deg ja. Her har jeg ryddet hele hagen nå, så jammen er det forskjell rundt omkring i landet.
Men godt at våren har satt seg fast til deg, og at du kan nyte findagene i favoritthjørnet ditt.

:-)

Ninni sa...

Men i all verden, har du SÅ mye sne enda! Uff, føler med deg... Men den har jo virkelg fått farten på seg nå da :) Og heldigvis kan du nyte solen på den koselige uteplass ved siden av det fine steinbedet ditt :)

Det er lammeøre ved siden av krokusen, du hadde helt rett i det :)

Pusepilde sa...

Herlig at snøen forsvinner så raskt :)
Om noen uker er den glemt...

Ha en fin uke, forhåpentligvis med en snøfri slutt?

Hilde

easygardener sa...

Let us hope the snow goes quickly now the sun is shining!

Gela sa...

Hej och hå vad mycket snö du har ännu. Här hos mig har nog snön försvunnit. Är ett underbart vårväder just nu. Ha en fin fin kväll/Gela

Meta sa...

Hejsan !
Jag må då säga att snön försvinner fort i¨år däruppe på höjden. Det blir nog vår i år också. Hurra !!!!!!
Kram Mamma